Fläskfilé i crème fraîche

Serverar: 4 portioner

Mycket god! Snabblagad! Serveras med fördel med ris och grönsallad.

Ingredienser

  • Ca 800 gram fläskfilé
  • 2 burkar créme fraiche
  • 4 msk chilisås
  • 2 tsk fransk senap (ljus)
  • 2 tsk dragon
  • 1 tsk franska örter
  • 1 tsk fransk salladskrydda
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppa
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Stek köttet i skivor. 2. Blanda créme fraiche, chilisås, senap, kryddor och vitlök. 3. Lägg köttet i en ungsform 4. Häll över såsen. 5. Strö över riven ost och gratinera i 200 Ci ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bodilla 1 maj 2008

    Det här var en trevlig rätt och smakade gott, men hade inte riktigt det där lilla extra som kan få mig att prova den igen. Mvh/Bodilla

    Viki 8 januari 2009

    Jätte gott!! Kommer göras många gånger!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben