Förvandlade fiskbullar
En paté så enkel att göra att ingen kommer att tro dej.
Ingredienser
1 burk fiskbullar i hummersås eller den du tycker är godast
4 ägg
1,5 dl grädde
Örtsalt
Färska örtkryddor
Instruktioner
Mosa fiskbullarna med sin sås och tillsätt de uppvispade äggen och grädden. Smaksätt med lite örtsalt och färska kryddor, t ex gräslök eller dill.
Häll smeten i smörad avlång brödform och grädda ca 30 minuter i vattenbad i 175 graders ugn.
Servera med ärtor och "smögensås" från påse och kokt potatis.
Liknande recept
Fiskbullar med sting!
5-6
Fiskbullar, goda hemmagjorda
3.5
4
2
Fiskbullar provencale
20 min
4
Stekta fiskbullar i ugn
6-8
Kalles ostiga fiskbullar i ugn
Fiskbullar i curry
3.6
4
3
Fiskbullar Florentine
3.5
4
3
Fiskbullar express i curry
4.3
4
1
Fiskbullar med grönsakswok
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!