Fräsch fruktsallad

Serverar: 2-3 portioner

Man kan variera frukten. Annat som är gott att ha i är vindruvor, ananas på burk, russin, kokosflingor, rostade solroskärnor, cashewnötter, pinjenötter, jordubbar med mera. Allt efter säsong och tillgång

Ingredienser

  • 1-2 apelsiner
  • 2 clementiner
  • 1 kiwi
  • 1 banan
  • 2 äpplen
  • 1 msk apelsinjuice
  • 1 krm kanel
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 1 msk flytande honung
  • Instruktioner

    1. Skala frukterna, kärna ur och skär i mindre bitar. Blanda i en skål tillsammans med apelsinjuice och kanel.
    2. Ställ in i kylen för att safta till sig ca 30 minuter.
    3. Blanda under tiden till såsen bestående av honung och creme fraiche. Servera i portionsskålar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben