Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
En av mina favoriter.
Dela filéerna på mitten, likaså de marinerade tomaterna. Stek filéerna, häll på grädden, lägg i tomaterna och alla kryddorna. Låt puttra ca 10 min. Precis innan servering lägger du i oliverna, dom skall vara skurna i bitar. Ev kan man ha marinerade oliver i en skål bredvid. Servera med ris och en sallad.
Gick fort att göra. Mycket smak från dragon (vågade bara ta 1 msk), soltorkade tomater och oliver så det är ett måste att gilla de ingredienserna. Tog ett foto som jag kan ladda upp om du vill det? /Anna
Riktigt smarrigt! Även en vanlig torsdag! Precis som Anna som skrev kommentaren nedan så fegade jag ur lite på dragonen. Jag tog 1½ msk. Tycker man som jag om dragon går det nog bra med 2. Sen använde jag femprocentig "grädde" med tanke på midjemåttet. Det här kommer vi att göra fler gånger.
Helt okej rätt. Ingen aha-upplevelse kanske men ... helt okej.