Serverar: 4 portioner
Vardagsrätt som är festlig, nyttig och god, samt lätt att göra. Tillagas ofta på min arbetsplats och hemma hos mig.
Skär kycklingfileérna i grytbitar. Skiva lök och squash. Strimla paprikan. Bryn kycklingbitarna i omgångar och lägg över i en gryta. Fräs grönsakerna och de väl avrunna bambuskotten en kort stund och lägg över i grytan. Späd med vatten och smula ner buljongtärningen. Smaksätt med farinsocker, vinäger och soja. Pressa ner vitlök. Låt alltsammans koka ihop 5 min. Salta och peppra. Red av med potatismjöl utrört i lite vatten. Kokt ris passar bra att servera till.
Jätte god. Använde en burk wokmix i stället för bambuskott och brocoli. + att jag hade i 1 dl kashewnötter. En rätt jag lär göra många ggr. Tack så mycket för receptet