Frukostbröd från Normandie

Serverar: 2 portioner

Tid: 1 timme 20 minuter

Ett gott bröd som går fort att baka. Det är bara att blanda ihop, lägga i formar och stoppa in i ugnen.

Ingredienser

  • 10 dl vetemjöl
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 3 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl linfrö
  • 1 dl russin
  • 1 ½ dl grovhackad mandel
  • 1 dl sirap
  • 1 l filmjölk
  • Instruktioner

    Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt sirap och filmjölk. Fördela smeten i två 1 ½ liters avlånga formar. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader 65-70 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben