Serverar: 25 portioner
Otroligt goda blir det här lättbakade bullarna, som du gör i ordning på kvällen och gräddar snabbt strax före frukost.
Smula jästen i en bunke och lös den i vattnet. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta ihop till en deg. Forma till små runda bollar som får jäsa i kylen över natten. Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram bullarna och låt dem jäsa i rumstemperatur medan ugnen blivit varm. Grädda i ca 10 minuter.
Gjorde dubbelsats och lite större bullar, blev 25 st. Smarriga.
Oj dessa är ju perfekta att baka nu när man har sommar gäster,,, hör av mig igen å ger betyg...mvh zanett
måste man använda vetemjöl special funkar det inte med vanligt vetemjöl?? vad för slags olja ska man använda?
Jag tar rapsolja. Har bara bakat med vetemjöl special vet inte hur det blir med vanligt vetemjöl, men du kan ju prörv.
Riktigt goda! Jag hade även lite olika frön på :-)