Fryst jordgubbstårta m kesella o vaniljvisp

Serverar: 10 portioner

En underbar sommartårta. Lättlagad och ganska mager

Ingredienser

  • 1 förp marängbottnar
  • 1 burk Kesella Jordgubb-Lime
  • 1 förp Vaniljvisp
  • Färska jordgubbar
  • Instruktioner

    1. Bred ut Kesellan på första botten, lägg på den andra och på den brer du ut ordentligt med vispad Vaniljvisp. Sätt in i frysen ett par timmar (eller längre om du har tid att förbereda) och ta fram en liten stund innan du ska ha den, den tinar lagom ganska snabbt. Lägg då på en drös skivade färska jordgubbar. Detta blir väldigt gott!!
    2. Som "topping" kan man ju förstås ha något annat också, ex lite strössel.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 20 min
    25
    6
    4.9
    20 min
    8-9
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben