1. Sätt ugen på 200 grader.
2. Smält Milda i en kastrull, tillsätt resten av ingrediensena, blanda noga.
3. Lägg ut små klickar på plåt, ca 80 st. Grädda i 5 minuter. Låt svalna.
4.Vispa Milda Vanilj Visp ganska hårt. Lägg Vanilj Vispen mellan kakorna och frys dem.
Jamen, GUD så gott =o)
Jag gjorde dessa idag och vill bara slakta hela satsen själv. Underbart.
Tack så mycket för ett superbra recept. Dessa ska bakas måååånga gånger.
MammaIrene4 mars 2009
Oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WOW!!!!!!!!!!!!!!!
vilken otroligt god kaka!!!!!!!!!!!!
Jag har faktiskt aldrig smakat något så gott förut!!!!
Alla som tittar in på detta receptet.....PRÖVA!!!!!!!!Otroligt gott!!!!
Jag ger 10 stjärnor av 5 möjliga, men tyvärr syns ju inte et på betyget......
Tack så hemskt mycket för detta receptet!
MV h Irene
Corellis5 maj 2009
Goda, men kladdiga att göra och äta!
labanclara129 maj 2009
supergoda!!!!!!
MalinFo18 maj 2009
Mums! De gick åt direkt! Jag använde dock riktigt smör och de blev lite flottiga kanske, kanske bäst att använda margarin ändå?
Tingelingela6 september 2010
Okej men inte mer. Har testat ett recept då man använder sig av en smörkräm istället för vaniljvisp mellan kakorna... MYCKET godare.
blekegreven14 juli 2011
Riktigt gott!
Hadde inte tillräckligt med vaniljvisp hemma så på hälften av kakorna hadde jag en blandning av mandelmassa, lite citron och cremefraiche. Kanon det med..
Jamen, GUD så gott =o) Jag gjorde dessa idag och vill bara slakta hela satsen själv. Underbart. Tack så mycket för ett superbra recept. Dessa ska bakas måååånga gånger.
Oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WOW!!!!!!!!!!!!!!! vilken otroligt god kaka!!!!!!!!!!!! Jag har faktiskt aldrig smakat något så gott förut!!!! Alla som tittar in på detta receptet.....PRÖVA!!!!!!!!Otroligt gott!!!! Jag ger 10 stjärnor av 5 möjliga, men tyvärr syns ju inte et på betyget...... Tack så hemskt mycket för detta receptet! MV h Irene
Goda, men kladdiga att göra och äta!
supergoda!!!!!!
Mums! De gick åt direkt! Jag använde dock riktigt smör och de blev lite flottiga kanske, kanske bäst att använda margarin ändå?
Okej men inte mer. Har testat ett recept då man använder sig av en smörkräm istället för vaniljvisp mellan kakorna... MYCKET godare.
Riktigt gott! Hadde inte tillräckligt med vaniljvisp hemma så på hälften av kakorna hadde jag en blandning av mandelmassa, lite citron och cremefraiche. Kanon det med..