Frysta toppar

Serverar: 4 portioner

Friskt och svalkande med passionsfrukt och varm hallonsås

Ingredienser

  • 1 paket vaniljvisp
  • 3 st passionsfrukter
  • 100 gram frysta hallon
  • Socker efter tycke och smak
  • Citron meliss att garnera med
  • Instruktioner

    1. Vispa vaniljvispen till hårt skum. Gröp ur 2 st passionsfrukter och sila bort kärnorna, blanda med vaniljvispen. Tillsätt hälften av kärnorna, resten slänger du.
    2. Gör strutar av Bakplåtspapper, 4 st. Fördela krämen i dessa. Ställ med glas som stöd i frysen och frys minst 4 timmar.
    3. Koka upp hallonen, tillsätt önskad mängd socker. Ta loss pappret från strutarna och ställ dem på upp och ner på en tallrik.
    4. Lägg varm hallonsås runt.
    5. Dekorera med Citronmelis och den sista Passionsfrukten skuren i 4 klyftor

    Liknande recept

    4.9
    20 min
    8-9
    6

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben