Fylld baconlindad kycklingfilé
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
En riktig festrätt som går att förbereda!
Ingredienser
800 g kycklingfilé
1 pkt bacon
1 liten ask philadelphiaost
20 g gräddädelost
1 st vitlöksklyfta
2 msk finhackad persilja
Salt
Svartpeppar
Smör
Instruktioner
Lägg philadelphiaosten i en skål, pressa vitlöken över. Hacka persiljan och riv ädelosten och lägg i dessa. Rör om och salta.
Skär ett snitt längs med kycklingfileérna och fyll dem med röran. Lägg en baconskiva runt varje filé, fäst med tandpetare.
Bryn fileérna, låt dessa bli genomstekta under lock på lägre värme, ca 10 minuter.
Servera en sallad och bulgur/ris till.
Liknande recept
Baconlindad, fylld kycklingfilé med kantarellsås
4.8
4
4
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Baconlindad, fylld kyckling med pesto, soltorkade tomater och parmesanost
4.8
1 h
4
2
Fylld baconlindad fläskfilé
5
4
Mayas fyllda kycklingfilé
3.6
1 h
4
5
Chorizosalami fylld kycklingfilé med gorgonzola ost!
4.6
4
6
Baconlindade dadlar fyllda med ädelost
4.5
4
1
Vitlöks och spenat fylld kycklingfilé med kantarell, champinjon och spenatsås
4.7
30 min
4
8
Fylld kycklingfilé med ost, ölkorv och paprika
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!