Fylld baconlindad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En riktig festrätt som går att förbereda!

Ingredienser

  • 800 g kycklingfilé
  • 1 pkt bacon
  • 1 liten ask philadelphiaost
  • 20 g gräddädelost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk finhackad persilja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Lägg philadelphiaosten i en skål, pressa vitlöken över. Hacka persiljan och riv ädelosten och lägg i dessa. Rör om och salta.
    2. Skär ett snitt längs med kycklingfileérna och fyll dem med röran. Lägg en baconskiva runt varje filé, fäst med tandpetare.
    3. Bryn fileérna, låt dessa bli genomstekta under lock på lägre värme, ca 10 minuter.
    4. Servera en sallad och bulgur/ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben