Fylld kycklingfilé med ost, ölkorv och paprika
Egen "Cordon bleu" variant .
Ingredienser
4 kycklingfiléer
150 g hårdost
60 g ölkorv
½ röd paprika
1 dl vetemjöl
2 uppvisade ägg
1 dl ströbröd
2 dl olja
Salt
Peppar
Instruktioner
Skölj och torka köttskivorna. Klappa ut dem lätt. Krydda med salt och peppar. Dela paprikan, osten i fyra tjocka skivor, öl korven i fyra bitar.
Lägg skinka, paprika och ost på schnitzlarna, men inte för nära kanterna. Pensla kanterna med lite ägg. Vik ihop dem och tryck till kanterna.
Vänd schnitzlarna i tur och ordning i vetemjöl, ägg och ströbröd. Stek därefter i olja på medelvärme tills de fått fin färg och osten börjar smälta.
Lägg de ny friterade schnitzlarna på hushållspapper innan de serveras för att undvika onödig olja på tallrikar.
Serveringsförslag: potatis, gurksallad, grönsaker,sås....
Liknande recept
Chorizosalami fylld kycklingfilé med gorgonzola ost!
4.6
4
6
Paprika fylld med kycklingfilé och chorizo
50 min
4
1
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Sweet chilibiffar fyllda med rökt skinka och ost
4
4-8
1
Fyllda paprikor
4.4
4
2
Mayas fyllda kycklingfilé
3.6
1 h
4
5
Fylld paprika a la sofi
4.5
2-4
1
Baconlindad, fylld kycklingfilé med kantarellsås
4.8
4
4
Fyllda skinkschnitzlar med ost och skinka
4
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!