God sommarmat tillsammans med en frisk sallad och klyftpotatis.
Ingredienser
ca 600 - 800 g fläskfilé
1 boll mozzarella
10 st soltorkade tomater
2 - 3 msk grön pesto
1 msk kött- o grillkrydda
1 msk rödvinsvinäger
2 msk olja
Tillbehör
Grillpinnar av trä el. blomsterpinnar. Alt. tråd
Instruktioner
- Blötlägg grillpinnarna någon timme före tilllagningen.
- Snitta filén på längden och vik ut den. Stryk på peston. Lägg på mozarella i skivor och strimlade tomater. Vik ihop köttet och stick in grillpinnar med jämna mellanrum (eller linda tråd runt filén).
- Blanda samman olja, vinäger och kött- o grillkrydda och pensla på köttet.
- Grilla ca 20-25 minuter, vänd då och då.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Fläskfilé
Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...