Fylld fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

God sommarmat tillsammans med en frisk sallad och klyftpotatis.

Ingredienser

  • ca 600 - 800 g fläskfilé
  • 1 boll mozzarella
  • 10 st soltorkade tomater
  • 2 - 3 msk grön pesto
  • 1 msk kött- o grillkrydda
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olja
  • Tillbehör
  • Grillpinnar av trä el. blomsterpinnar. Alt. tråd
  • Instruktioner

    1. Blötlägg grillpinnarna någon timme före tilllagningen.
    2. Snitta filén på längden och vik ut den. Stryk på peston. Lägg på mozarella i skivor och strimlade tomater. Vik ihop köttet och stick in grillpinnar med jämna mellanrum (eller linda tråd runt filén).
    3. Blanda samman olja, vinäger och kött- o grillkrydda och pensla på köttet.
    4. Grilla ca 20-25 minuter, vänd då och då.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fläskfilé
    Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben