trattkantareller (torkade brukar jag använda men det går säker med andra också)
Peppar
Salt
Instruktioner
Ta bort fett och hinnor från fläskfilén. Skär ett långt snitt genom fläskfilen. Fyll den med vitlöksosten och sätt ihop den med tandpetare. Salt och peppra.
Sätt in fläskfilén i 200 gräder i ca 1 timme. När 20 min kvarstår häll på grädden, rikligt med trattkantareller och soja.
gjorde denna supergoda rätt igår.. oj.. man kunde äta såsen med sked bara.. kanongott..
tack så mkt för detta recept....:)
gunnar57 november 2008
Har precis avnjutit denna goda rätt. Min sambo och jag tyckte den var kanon.
Monika4612 mars 2009
Lite för fet och menlös i min smak. Tog därför i lite extra kryddor och mer vitlök och spädde med mjölk och lite maizena, sen blev den ok.
OttoMat13 mars 2009
Har precis avslutat en mycket god middag enligt ditt recept. Det var en riktig höjdare!
Mycket smakrik och god, en ny favorit i vår familj från och med nu, både hos barn och vuxna.
Softilation9 september 2010
Både jag och killen tyckte det blev supergott + att det är så enkelt att göra. Älskar recept där man bara slänger in det i ugnen och väntar på att det ska bli klart. Vi hade i lite extra vitlök i fyllningen samt använda färska kantareller + lite kantarellfond.
gjorde denna supergoda rätt igår.. oj.. man kunde äta såsen med sked bara.. kanongott.. tack så mkt för detta recept....:)
Har precis avnjutit denna goda rätt. Min sambo och jag tyckte den var kanon.
Lite för fet och menlös i min smak. Tog därför i lite extra kryddor och mer vitlök och spädde med mjölk och lite maizena, sen blev den ok.
Har precis avslutat en mycket god middag enligt ditt recept. Det var en riktig höjdare! Mycket smakrik och god, en ny favorit i vår familj från och med nu, både hos barn och vuxna.
Både jag och killen tyckte det blev supergott + att det är så enkelt att göra. Älskar recept där man bara slänger in det i ugnen och väntar på att det ska bli klart. Vi hade i lite extra vitlök i fyllningen samt använda färska kantareller + lite kantarellfond.