Fylld långfranska med tonfisk och vitlök

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 35 minuter

Jättegott och enkelt om man vill ha lite lätt till helgmyset!

Ingredienser

  • 1 långfranska barkis
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 3 dl gröna ärtor
  • 6 msk majonnäs
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Ta av toppen på brödet gröp ur det mesta innehållet lägg 1/3 av innehållet i en bunke blanda i tonfisk, ärtor, majonnäs, vitlöken och kryddorna fyll brödet med röran lägg på locket och gratinera i ugn tills det blir genomvarmt i ca 20 min 175 grader. -Servera med en enkel sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben