Börja med att strimla löken och champinjonerna. Bryn det lite lätt och ställ åt sidan.
Lägg upp lövbiffen och lägg löken och champinjonerna på ena sidan av lövbiffen. Bred på mjukosten på den andra sidan av lövbiffen och "stäng" lövbiffen genom att vika ihop den.
Stek den fyllda lövbiffen i lite smör, salta och peppra.
Låt lövbiffarna ligga kvar i stekpannan och slå på grädden till såsen och mjukosten.
Låt såsen koka ihop.
Smaka av med salt och peppar.
Servera rätten med klyftpotatis, någon kokt grönsak och en krispig sallad.
Jag använde mej av mjukost med smak av vitlök istället det vart super gott det med :D
anla2030 januari 2012
Mumsigt! Lagat det många gånger. Alla som blivit bjudna på det har frågat efter receptet.
gikaulrika2 september 2013
Detta blev vår söndagsmiddag. Hade glömt köpa paprikaost men Philadelfia med finhackad röd spansk peppar och röd paprika gjorde susen. Såååå gott. Tack för ett toppenrecept.
Jag använde mej av mjukost med smak av vitlök istället det vart super gott det med :D
Mumsigt! Lagat det många gånger. Alla som blivit bjudna på det har frågat efter receptet.
Detta blev vår söndagsmiddag. Hade glömt köpa paprikaost men Philadelfia med finhackad röd spansk peppar och röd paprika gjorde susen. Såååå gott. Tack för ett toppenrecept.