Enkel, billig och snabb matträtt.
Ingredienser
8 champinjoner
50 g smör
2 msk olja
60 g edamer
Instruktioner
- Torka av svampen och skär i foten. Heta upp smöret och oljan i en stekpanna. Lägg i svampen och stek på svag värme ca 5 min. Vänd svamparna då och då tills de är mjuka. Salta och peppra.
- Riv osten grovt och strö över svampen. Sätt lock på pannan och låt den stå på värmen 1-2 min tills osten smält. Servera genast
- Serverinstips. Den fyllda champinjonerna kan serveras som en förätt eller som en trevlig tilltugg till drinken om mindre champinjoner används eller som huvudrätt med potatis, vitlökssås eller tomatsallad.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Vegetarisk lasagne
Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...
För fredagskvällen
På fredagkvällar är det underbart att få slappna av med ett gott gl...
Portabella
PortabellaPortabella kommer ursprungligen från Italien men har börjat...