Blanda ihop mjölbladningen.
Tillsätt sirap och filmjölken.
Tryck ut i en smord långpanna.
Sätt in den i ugnen 150 º i en 1tim.
Nedersta falsen.
Skär den till 4 limpor.
Hej!
Jag har lovat Pontus detta recept väldigt länge, vi åt brödet på ett föräldrafika.
Mvh
Lina
kajsamasri14 mars 2010
Bakar brödet nu. Stämmer verkligen receptet? 20 dl rågsikt? Blev jättelös deg. Varit inne i ugnen i 1 h 45 min och är fortfarande inte klart... Runnit ut i ugnen... Får se om det går att äta.... Har du något tips till mig?
MVH Kajsa
elibeg15 mars 2011
det är skumt med receptet.... man kan inte ha 2 liter vätska till 20 dl mjöl! KAn det vara 0,5 liter fil?
Hej! Jag har lovat Pontus detta recept väldigt länge, vi åt brödet på ett föräldrafika. Mvh Lina
Bakar brödet nu. Stämmer verkligen receptet? 20 dl rågsikt? Blev jättelös deg. Varit inne i ugnen i 1 h 45 min och är fortfarande inte klart... Runnit ut i ugnen... Får se om det går att äta.... Har du något tips till mig? MVH Kajsa
det är skumt med receptet.... man kan inte ha 2 liter vätska till 20 dl mjöl! KAn det vara 0,5 liter fil?