Glacerade revben Hoi-sin

Serverar: 4 portioner

Det här är perfekt och god bjudmat på buffén...

Ingredienser

  • 1 burk, 250 g Blue Dragon Hoi Sin sås
  • 1 tsk Blue Dragon Sushi gari
  • 1 apelsin, saften och det rivna skalet
  • Ca 1 kg bogrevben, knäckta
  • Instruktioner

    1. Koka upp 1 dl hoi-sin sås tillsammans med ingefära och apelsin, tag sedan åt sidan.
    2. Lägg revbenen på en plåt med benen nedåt. Salta och peppra på båda sidorna och stek köttet i ugnen ca 1-1½ timme.
    3. Börja stekningen på 200° och sänk sedan till 150°.
    4. Pensla köttet med hoi-sin sås under hela stekningen. Servera revbenen med ris eller nudlar och den resterande hoi-sin såsen.

    Liknande recept

    5
    3 d 1 h 30 min
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben