Glacerade revben Hoi-sin
Serverar:
4 portioner
Det här är perfekt och god bjudmat på buffén...
Ingredienser
1 burk, 250 g Blue Dragon Hoi Sin sås
1 tsk Blue Dragon Sushi gari
1 apelsin, saften och det rivna skalet
Ca 1 kg bogrevben, knäckta
Instruktioner
Koka upp 1 dl hoi-sin sås tillsammans med ingefära och apelsin, tag sedan åt sidan.
Lägg revbenen på en plåt med benen nedåt. Salta och peppra på båda sidorna och stek köttet i ugnen ca 1-1½ timme.
Börja stekningen på 200° och sänk sedan till 150°.
Pensla köttet med hoi-sin sås under hela stekningen. Servera revbenen med ris eller nudlar och den resterande hoi-sin såsen.
Liknande recept
Glacerade revben med het ananassås
4
Rimmade revben
5
3 d 1 h 30 min
3
Grillade revben med tomatsalsa
45 min
4
Riktigt kladdiga revben - Really sticky ribs
4.6
6
4
Glaserade revben med chili
5
1
Tjocka revben i ugn med sås
4.3
2 h
6-8
Glacerade vinbärsmuffins
45 min
15
2
Revben på svamphattspotatis à-la garlic
2 h
4
Farfars revben
1 h 30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!