Glassfyllda Brownies

Serverar: 20 portioner

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 4 ägg
  • 3 dl socker
  • 1½ dl vetemjöl
  • 125 g mörk blockchoklad
  • 150 g grovt hackade valnötter
  • Fyllning
  • Vaniljglass
  • Instruktioner

    Smält smör och blockchokladpå svag värme och låt svalna. Vispa ägg och socker. Vänd ner chokladsmeten. Rör försiktigt ner siktat vetemjöl och valnötter. Häll smeten i en form 20x30 cm klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan i 175? i 20 min. Den ska inte stelna helt inuti. Låt kallna. Skär kakan till små fyrkanter. Läggdem två och två med vaniljglass emellan. Garnera med bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben