Glödheta ansjovissnittar
Serverar:
16 portioner
Lätt och väldigt god förrätt eller bufféplock.
Ingredienser
1 brk, 125 g, Grebbestads Ansjovis Original, filéer
4 skivor formbröd
½ rödlök
Torkad oregano
100 g lagrad ost
Instruktioner
Ugn 225º.
Finhacka rödlöken och fördela den över brödskivorna. Lägg först på riven ost och sedan ansjovis och lite oregano.
Gratinera bröden i 225º i ca 10 minuter. Dela bröden i bitar och servera.
Liknande recept
Ansjovissnittar
Glödheta fisk- och skaldjursspett
1 h 15 min
10
Glödheta räkor
4
15 min
1
Ansjovissnittar - Mannerströms
30 min
32
Spansk grillbiff
2
Spansk grillbiff
2
Créme brulée med risgrynsgröt
4
Grillad lövbiff med ramslökssmör, sparris, ägg och pepparrot
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!