Glögg - Chokladbollar

Serverar: 30 portioner

Suveränt goda till jul!

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 msk kakao O´boy
  • 5 dl havregryn
  • 2 msk röd glögg, istället för kaffe
  • Garnering
  • Kokos
  • Instruktioner

    1. Blanda margarin och socker.
    2. Häll sedan i havregryn och kakao/oboy och vaniljsocker.
    3. Sedan häller man i glöggen och smakar av tills man tycker att det är bra.
    4. Kan behövas mera havregryn och kakao/oboy om man vill ha mera glöggsmak. Annars kan smeten bli för lös. Med oboy kan smeten bli ljusare.

    Liknande recept

    3.3
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    lena4 25 november 2008

    Glöggbollarna var jättegoda tycker jag,kommer jag att baka många gånger. Lena4

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben