Glöggsill

Tid: 2 dagar

passar julbordet

Ingredienser

  • 200 g inläggningssill
  • 1/2 rödlök
  • 1 st Äpple (syrligt)
  • Lag
  • 4 dl Glögg
  • 3 st lagerblad
  • Instruktioner

    Skär sillfiléerna i cm-tjocka bitar. Skala och skiva lök tunt. Skala, kärna ur och skiva äpple. Varva sill, lök, lagerblad i en glasburk. Häll över kall glögg så att det täcker sillen. Sätt in i kylskåp i minst två dygn.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    umeflicka 21 december 2009

    Äpplet, ska man äta det medan man tillagar detta eller har du bara glömt skriva in detaljerna kring när det ska användas? ;)

    Gammelman 21 december 2010

    Jag käkade halva.....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben