Glutenfri kaka med pepparkakssmak

Serverar: 15-20 portioner

Tid: 45 minuter

Ett experiment som blev uppskattat fast jag bara bytte ut vetemjölet rakt av mot glutenfri mix.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 3/4 dl Finax Fin Mix
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk ingefära
  • 2 dl lingonsylt
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker vitt och blanda sedan i alla torra ingredienser plus lingonsylten.
    2. Häll i smord och bröad sockerkaksform.
    3. Grädda i 175 grader i ca 40 min.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (1)

    Kicki8 7 mars 2020

    Var har du köpt formen? Med vänlig hälsning Kicki

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben