Glutenfri kladdkaka

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 10 minuter

Mycket god och väldigt kladdig!

Ingredienser

  • 150 g smör eller margarin
  • 3 dl strösocker
  • 1 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 ägg
  • 3 dl glutenfri mix
  • Instruktioner

    Smält smöret i en kastrull, ta av från plattan och låt svalna. Blanda socker, kakao och vaniljsocker i en bunke. Häll sedan i det avsvalnade smöret och äggen. Lägg till sist i den glutenfria mjölmixen. Blanda väl, häll i smeten i en smord form och grädda sedan kakan i nedre delen av ugnen (175 grader) i ca 25 min.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (1)

    maaliine 17 april 2009

    God och väldigt kladdig, jag tog ett extra ägg för att få den perfek kladdig =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben