Tårtbotten: Vispa ägg och socker pösigt, mal mandeln, rör ner alla torra ingredienser. Häll smeten i en bakplåtsklädd långpanna. Grädda i mitten av ugnen i ca 5 min på 250 grader.
Lägg upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Gör två tårtbottnar. Blanda ihop fyllningen och lägg den mellan bottnarna. Vispa grädde och täck tårtan garnara med tex lingon och blåbär.
Tack för receptet! suveränt för oss som är glutenallergiker. För oss som bor på västkusten finns det ett litet cafe som endast bakar <a href="http://www.sockerdrommen.se">glutenfria tårtor</a>, nämligen Sockerdrömmen utanför Halmstad. Kan jag varmt rekommendera!
Tack för receptet! suveränt för oss som är glutenallergiker. För oss som bor på västkusten finns det ett litet cafe som endast bakar <a href="http://www.sockerdrommen.se">glutenfria tårtor</a>, nämligen Sockerdrömmen utanför Halmstad. Kan jag varmt rekommendera!
http:///www.sockerdrommen.se är webbadressen :-)
Oj, http://www.sockerdrommen.se ska det ju vara.