Glutenfria mazariner
Snabbt och gott! Gjorde dem till min systerdotter och hon älskade dem.
Ingredienser
100 g margarin
1 ½ dl socker
2 ägg
3 dl Semper Glutenfri mix
12 droppar bittermandelolja
15 aluminiumformar
Instruktioner
Blanda margarin och socker (får ej vispas). Tillsätt sedan ett ägg i taget.
Rör ner mixen och bittermandeloljan. Klicka en matsked av smeten alumniniumformarna. Grädda i 170°C i ca 20 minuter. Pudra mazarinerna med florsocker.
Liknande recept
Glutenfria Mazariner
5
1 h
25
1
Mazariner (laktos- och glutenfria)
2.5
1
Mazariner
5
36
3
Mazariner
5
60-70
4
Våfflor - laktos och glutenfria
3.3
3
Chokadkladdkaka, glutenfri eller med mjöl
5
10
3
Glutenfri Prinsesstårta
4.5
1 h 30 min
8-9
2
Saftiga chokladmuffins, glutenfria
4.5
20 min
12
6
Glutenfri köttfärspaj
45 min
5-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!