Serverar: 60-70 portioner
Saftiga mazariner blev en hitt och framförallt blev det många
Rör ihop mandelmassa och smör Tillsätt äggen, några i taget. Rör massan tills den är vit och porös. Tillsätt mjölet, lite i taget. Gärna från början om det är svårt att få massan att gå ihop. Fyll formarna. Behöver ej plattas till. Grädda i 180 grader.Ca 16 - 18 minuter. Stjälp upp genast, gärna på plåtpapper.
Kolhydrater , proteiner, fibrer?
Vad betyder allt egentligen? Långsamma kolhydrater - finns i socker, i...
Kreativ återanvändning
Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...
detta var ett mycket bra recept på mazariner......
Hej, har bakat dina mazariner och dom blev perfekta. Började med en liten sats (1/5 del) och har nu bakat en halv sats till ett barnkalas. Mina fikavänner gav tummen upp. Dina mazariner är inte lika mäktiga och tunga som "riktiga mazariner", det ser jag som en stor fördel...för man kan äta flera. Stort tack! Önskar dej en trevlig mat-och fikasommar.
Mycket goda och lättgjorda Mazariner!!!
Mycket lättgjorda och goda. Började med en liten sats, nästa gång blir den större. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.