Glutenfria muffins

Godare än vanliga muffins, saftigare.

Ingredienser

  • 50 g margarin/smör
  • 3 dl glutenfri mjölmix
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 1 dl mjölk/vatten
  • Instruktioner

    1. Smält matfettet. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner mjölmix och vaniljsocker (eller vad som önskas som smaksättning).
    2. Häll vätskan i matfettet och häll allt i den övriga smeten. Sist har du i bakpulvret, blanda ordentligt.
    3. Fyll formar till hälften och grädda i ugnen på 200 grader i 10-12 minuter.

    Liknande recept

    30 min
    20
    4.2
    30 min
    12
    12

    Kommentarer (5)

    CecNev 20 november 2009

    Super goda:) Blev förvånad över hur lätta och fluffiga de blev, verkligen ett jättebra recept.

    skrotnissessyster 26 oktober 2010

    Dom blev bra!!! Perfekta till cupcakes då mina vanliga alltid sjunker ner i mitten oh blir små skålar.... Tack!

    busan37 8 juli 2011

    Jättegoda, fyllde mina med citronmarmelad

    tarja79 25 augusti 2011

    Supergoda!!

    SusanneHagenryd 12 oktober 2012

    Tack för receptet :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben