Glutenfria muffins med Terragona

Serverar: 12 portioner

Dessa muffins blir naturligt fria från gluten då det inte är vetebaserad stärkelsesirap i chokladen.

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 1 dubbel Terragona
  • 4 1/2 dl mix (Sempers naturligt glutenfria ”Fin mix”)
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 1/2 dl mjölk
  • Instruktioner

    1. Rör fett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Blanda ihop mix, bakpulver och vaniljsocker och tillsätt växelvis med mjölken. Blanda alla ingredienser och lägg i krossad Terragona. Fördela smeten i pappersformar.
    2. Grädda i 225°C ca 10 min.

    Liknande recept

    30 min
    20
    4.2
    30 min
    12
    12

    Kommentarer (1)

    sonja-52 21 januari 2009

    hej! dom här glutenfria terragona muffinsen måste jag testa att baka till mitt barnbarn som inte tål gluten. Dom blir säkert jättegoda! Sonja

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben