Glutenfria våfflor

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Kanske inte så nyttiga men oerhört goda!

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 2 msk strösocker
  • 125 g potatismjöl
  • 125 g glutenfri mjölmix
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 dl mjölk
  • 3 ägg
  • Instruktioner

    1. Smält smöret. Det smälta smöret och sockret vispas pösigt. Tillsätt de övriga ingredienserna.
    2. Gräddas i våffeljärn. Smörj järnet innan första gräddningen. Det behövs inget mer eftersom smeten innehåller så mycket smör.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben