Goda Torskrulader med bacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket gott

Ingredienser

  • 1 Paket fryst Torsk
  • ½ paket bacon
  • 2 msk chilsås
  • 3 dl grädde eller 1 dl grädde och 2 dl mjölk
  • Margarin att smörja ugnsformen med
  • salt o peppar
  • Instruktioner

    Tina fisken, smörj formen med margarin Skär fiskfileérna på mitten på längden så att de blir ungefär lika breda som baconen är. Salta och peppra på båda sidorna, rulla in fiskfileérna med baconen löst, bryn de i en stekpanna så att de får färg och lägg de i formen. Blanda grädden med chilisåsen och salt och peppar och häll den över allt. Ha den i ugnen ca 20 minuter i 200 grader, ös dom ett par gånger. Servera med kokt potatis och kokta grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mammis 5 februari 2013

    Smakade jättebra :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben