Godaste fläskfilégrytan

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 1 timme

Denna grytan har många ingredienser men är värd att testa.

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 3 ölkorvar
  • 1 dl Corchinos "inlagd mini guka"
  • 1 dl sylt lök
  • 5 dl crème fraiche
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2-3 msk spad från corchinon eller syltlöken
  • Salt
  • Peppar
  • Ev. lite soja eller collorit
  • Instruktioner

    1. Putsa filén och fär den i mindre bitar. Dela corchinon och den valfria ölkorven i mindre bitar. Lägg i fläskfilén i en stekgryta och låt den få färg , tillsätt ölkorv, corchinos och syltlök och blanda runt.
    2. Ha sedan i crème fraiche, matgrädde och spadet från corchinon eller syltlöken. Låt puttra i ca 20-30 min beroende på hur stora köttbitar du har. Smaka av med salt och peppar och ev lite soja eller collorit. Serveras med en grönsallad och klyftpotatis eller ris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben