Godaste kycklinggrytan!

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En supergod, snabb och enkel kycklinggryta. Servera med färskpasta, broccoli och ärtor.

Ingredienser

  • 2-3 kycklingfiléer
  • 1 paket bacon
  • ½ stor röd eller gul paprika (alt. 1 liten)
  • 1 stor gul lök (alt. 2 små)
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • 1,5 kycklingbuljongtärning
  • 1 msk tomtatpuré
  • 1 msk kycklingfond
  • Chiliflakes
  • Salt
  • Peppar
  • 1 pkt färskpasta med spenat
  • Broccoli
  • Ärtor
  • Instruktioner

    1. Skär lök och kyckling och stek i en djup panna. När kycklingen nästan är genomstekt, lägg i bacon och stek ytterligare en stund.
    2. Häll i matlagningsgrädden samt alla ingredienser förutom paprikan och låt puttra någon minut. Skiva paprikan och lägg i även denna.
    3. Låt puttra några minuter och smaka av.
    4. Koka upp vatten i en stor kastrull. Tillsätt färskpastan, broccoli och ärtor. Låt rinna av och servera ihop med kycklinggrytan. MUMS!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben