Gräddbakad frukt

Serverar: 4 portioner

En enkel och fräsch efterrätt med goda smaker.

Ingredienser

  • 200 g fryst tärnad mango
  • 200 g hallon
  • Smör
  • 3/4 dl socker
  • 3 äggulor
  • 2 dl vispgrädde
  • ½ dl socker
  • 1 msk maizena
  • 1 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Stek mangon och hallon i lite smör. Strö på socker och låt det smälta. Lägg frukten i en smord ugnsform.
    3. Vispa ihop äggulor, grädde, socker och maizena. Rör i kokosflingor. Häll gräddblandningen över frukten och grädda i ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben