Gräddbakad frukt
Serverar:
4 portioner
En enkel och fräsch efterrätt med goda smaker.
Ingredienser
200 g fryst tärnad mango
200 g hallon
Smör
3/4 dl socker
3 äggulor
2 dl vispgrädde
½ dl socker
1 msk maizena
1 dl kokosflingor
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Stek mangon och hallon i lite smör. Strö på socker och låt det smälta. Lägg frukten i en smord ugnsform.
Vispa ihop äggulor, grädde, socker och maizena. Rör i kokosflingor. Häll gräddblandningen över frukten och grädda i ca 20 minuter.
Liknande recept
Kokosglass med frukt i lime
5-6
Vaniljgröt med exotiska frukter och vaniljyoghurt
1
Chokladkräm med frukt och glass
4
Chocho chip frukt kaka
3.5
45 min
2
Mandeltårta med blandad frukt
1 h 30 min
6-8
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Gräddbakad potatis
1 h
4-6
Färska frukter och grönsaker
4-6
Frukt smothie
15 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!