Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär

Serverar: 4 portioner

Smaskig.

Ingredienser

  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 dl vispgrädde
  • 100 g vit choklad
  • Frukt och bär så mycket du vill
  • Instruktioner

    1. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden, slå den över chokladen och rör tills det är helt smält. Låt det svalna något och blanda sedan försiktigt i yoghurten. Rör tills det blir en helt slät smet. Slå upp i portionsskålar. Låt det vila i kyl i minst 2 timmar. Lägg på valfri frukt innan servering.
    2. Tips: Dekorera med nötter eller citronmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    Gunjoh 19 december 2008

    Tack det verkar ju jättegott det måste jag prova. Gunjoh

    Pirkko 31 december 2008

    Gjorde den här till julen och den var Jätte Gott !! Tack för receptet. Jag ger 5 poeng.

    frucaos 11 januari 2009

    Mums! Lagom blandning av sött och friskt. Enda nackdelen är väl att portionerna är rätt små, för oss efterrättsälskare ... Men mycket lätt och snabb att tillaga, ett pluss. Bra efterrätt att bjuda på!

    WeraBerggren 11 mars 2009

    Jätte god efterrätt, mums, smarrigt! Snabb och lätt att göra! 5:a från mig.

    SwedKuba 11 mars 2010

    Lätt och gott!! tack för receptet!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben