Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden, slå den över chokladen och rör tills det är helt smält. Låt det svalna något och blanda sedan försiktigt i yoghurten. Rör tills det blir en helt slät smet. Slå upp i portionsskålar. Låt det vila i kyl i minst 2 timmar.
Lägg på valfri frukt innan servering.
Tack det verkar ju jättegott det måste jag prova.
Gunjoh
Pirkko31 december 2008
Gjorde den här till julen och den var Jätte Gott !!
Tack för receptet.
Jag ger 5 poeng.
frucaos11 januari 2009
Mums! Lagom blandning av sött och friskt. Enda nackdelen är väl att portionerna är rätt små, för oss efterrättsälskare ...
Men mycket lätt och snabb att tillaga, ett pluss. Bra efterrätt att bjuda på!
WeraBerggren11 mars 2009
Jätte god efterrätt, mums, smarrigt! Snabb och lätt att göra! 5:a från mig.
Tack det verkar ju jättegott det måste jag prova. Gunjoh
Gjorde den här till julen och den var Jätte Gott !! Tack för receptet. Jag ger 5 poeng.
Mums! Lagom blandning av sött och friskt. Enda nackdelen är väl att portionerna är rätt små, för oss efterrättsälskare ... Men mycket lätt och snabb att tillaga, ett pluss. Bra efterrätt att bjuda på!
Jätte god efterrätt, mums, smarrigt! Snabb och lätt att göra! 5:a från mig.
Lätt och gott!! tack för receptet!!