Enkel "fuskvariant" av cheesecake som en arbetskompis tipsade om. Jättegott och går fort att fixa.
Ingredienser
6 st digestivekex
2 dl kesella vanilj (1 förp.)
300 g frysta bär ex. blåbär/hallon eller björnbär
ev. citronmeliss
Instruktioner
Tina bären. Lägg undan några fina bär att använda till dekoration.
Krossa digestivekexen.
Fördela hälften av bären i 3 dessertskålar eller glas (gärna genomskinliga). Fördela en tredjedel av kesellan på bären och därefter hälften av de krossade kexen ovanpå kesellan. Upprepa och avsluta med det sista av kesellan. Toppa med de bären som sparades i början och ev ett blad citronmeliss.
Bör inte stå för länge innan det ska ätas då det lätt kan bli "blött".
Dessert som är enkel att fixa och som dessutom är jättegod. Kommer att göra denna fler gånger och variera med olika bär, frukter efter säsong. Tack för receptet.
Bojka11 april 2009
Snabblagat och jättegott. Blev en klar favorit även bland ungdomarna.
Tack för ett bra recept som kommer att användas många gånger.
MVH Bojka....
Dessert som är enkel att fixa och som dessutom är jättegod. Kommer att göra denna fler gånger och variera med olika bär, frukter efter säsong. Tack för receptet.
Snabblagat och jättegott. Blev en klar favorit även bland ungdomarna. Tack för ett bra recept som kommer att användas många gånger. MVH Bojka....
Gott :) och enkelt att göra!
Gott :) och enkelt att göra!
Gott :) och enkelt att göra!