Frukt och bär i bubbelvin
Serverar:
4 portioner
Fira, ät och njut.
Ingredienser
300 g jordgubbar, skivade
2 kiwi, skalade och skivade
200 g hallon
2 msk strösocker
Rivna skalet av en lime
Sött, mousserande vin, t ex Asti Araldica
Instruktioner
Lägg bären och kiwin i en form och blanda försiktigt i socker och limeskal.
Ställ kallt och låt dra någon timme. Lägg upp i glas eller skålar och slå på lite bubbel
Liknande recept
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Sockerfri bär/frukt paj
35 min
8
Creme brulée med bär eller frukt
1 h 30 min
6
Honungssås till frukt och bär
4
Frukt och bär i bubbel
8
Snabba kakan med frukt eller bär.
30 min
24
Fruktte med färska bär och citronmeliss
4
Bär och kexdessert
5
3
5
Kokosglass med frukt i lime
5-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!