Gräslökspannacotta med Matjesill

Serverar: 4 portioner

Förnämlig liten rätt till påsk eller midsommar.

Ingredienser

  • 3 gelatinblad
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 3 msk hackad gräslök
  • Salt
  • Peppar
  • 2 majtesfiléer
  • 1 rödlök
  • Gräslöksstrån
  • Instruktioner

    1. 1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i grädden. Tillsätt yoghurten och gräslöken. Salta och peppra. Häll upp i fyra portionsformar. Ställ formarna kallt i minst 3 timmar.
    2. 2. Servera med tärnad majtesfilé och dekorera med tunt strimlad rödlök och några gräslöksstrån på toppen.

    Liknande recept

    5
    15 min
    8
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben