Grekisk Kyckling

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Så ofantligt gott!

Ingredienser

  • 2-3 kycklingfiléer
  • 2 paket bacon i bitar
  • 2 röda paprikor
  • 2 dl crème fraiche
  • 6 dl grädde
  • 1 paket fetaost
  • 1 burk oliver
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att steka kycklingfiléerna i ugnen tills de är genomstekta. Skiva sedan dessa och lägg i en långpanna.
    2. Strimla paprikorna och lägg över kycklingen tillsammans med baconet. Vispa ihop crème fraiche och grädde. Häll detta i långpannan. Lägg i fetaost och oliverna. Salta och peppra
    3. Gratinera på fals 2 i 225 grader i 25 minuter. Servera med ris och en god sallad.
    4. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben