Grillad het kyckling med kall grillsås
Serverar:
4 portioner
Tid:
2 timmar
Vansinnigt gott!!
Ingredienser
4 majskycklingfiléer
Marinad
1 spansk peppar, finhackad
½ dl olja
Saften av 1-2 lime
1 tsk salt
1 msk flytande honung
Instruktioner
Blanda ihop marinaden. Låt kycklingen ligga i minst 2 timmar ( i kylen)
Grilla sedan. OBS! Var noga med att det blir ordentligt genomgrillat!
Urgod grillsås:
2 dl crème fraiche 1-2 lime, saften urpressad. ½ msk farinsocker 1 pressad vitlök 1 tsk sambal oelek ½ tsk salt
Blanda ihop och låt stå kallt!
Servera med rostade grönsaker/potatis
Liknande recept
Kall sås, perfekt till kyckling
4.5
5 min
3
12
Grillad kyckling
4.5
1 h 20 min
4-6
9
Het kall grillsås
4
20
1
Kyckling med grillad paprika och mozzarella
4.3
4
5
GI - Grillad sweet and sour kyckling med wokade limenudlar
4
45 min
4
1
Grillad kyckling med senaps- och grönpepparsås
30 min
4
Blomkål och broccolimos med grillad kyckling LCHF
4.4
4
4
Grillad kyckling med mango chutneygrädde.
5
4
4
Kyckling med grillad paprika och fetaost
40 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!