Grillad majs med vispat limesmör

Serverar: 4 portioner

Smöret med asiatiska smaker är även toppen till fisk /ICA Buffé

Ingredienser

  • 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
  • 100 g rumsvarmt smör
  • Finrivet skal av 1 lime
  • 2 tsk färskpressad limejuice
  • 2 msk finhackad koriander
  • 1 krm salt
  • 4 förkokta majskolvar
  • Olja
  • Instruktioner

    Dela, kärna ur och finhacka chili frukt. Vispa rumsvarmt smör luftigt med elvisp. Rör ner chili, finrivet skal av lime, färskpressad limejuice och finhackad koriander. Krydda med salt. Pensla förkokta majskolvar med olja. Grilla dem runt om tills de fått fin färg. Servera med smöret.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben