Grillad makrill i foliepaket

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Sommaren höjdare

Ingredienser

  • 8 makrillfiléer
  • 1 kg kokta potatisar
  • 4 anjovisfiléer
  • 2 hårdkokta ägg
  • 8 msk smör
  • Dill
  • Gräslök
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Tänd grillen. Skiva de kokta potatisarn och dela upp dem på fyra foliebitar. Salta och peppra.
    2. Lägg på 1 msk smör på var potatishög. Lägg på dill och hackad gräslök.
    3. Lägg på 2 makrillfilér på var paket. Hacka äggen och fördela det på paketen.
    4. Lägg på 1 anjovisfilé på var paket. Lägg på 1 msk smör.
    5. Vik ihop foliepaketen så att de håller tätt. När det blivit glöd på grillen lägg dit fiskpaketen och grilla i 10-15 minuter.
    6. Öppna försiktigt för att se att fisken är klar. Tag av från grillen och lägg hela paketet på en tallrik , öppna och klipp lite dill och gräslök uppepå.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben