Grillad sparris med parmesan, rucola och balsamico

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Balsamvinäger som fått lagras länge får en söt-syrlig och mustig smak. Passar utmärkt ihop med parmesan och i sallader, eller som här - med grillad sparris.

Ingredienser

  • 500 g färsk grön sparris
  • Zeta Olivolja
  • salt
  • peppar
  • 1 msk Zeta Casa Di Luca Aceto Balsamico di Modena I.G.P
  • 30 g rucola
  • rikligt med hyvlad Zeta Storbit Parmigiano Reggiano 22 mån
  • Zeta Olivolja Classico Extra Vergine
  • Instruktioner

    Koka sparris i saltat vatten 1 minut, kyl i isvatten. Torka sparrisen väl och droppa över lite olivolja. Grilla snabbt runt om och krydda med salt och peppar. Lägg på fat och ringla över olivolja och balsamvinäger. Garnera med rucola och parmesanost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben