Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

Serverar: 4 portioner

Frasiga rullar som passar till förrätt, buffén eller som ensamrätt.

Ingredienser

  • 3 ark färsk filodeg
  • 1 burk feferoni 320 g
  • 5 dl grovriven vällagrad ost
  • 1 msk olivolja
  • 250 g små kvisttomater
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 70 g babyspenat
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • Instruktioner

    1. Dela filodegsarken i 3 bitar från långsidan. Hacka feferonin och låt hacket rinna av i en sil. Blanda feferoni med ost och fördela längst ner på filodegsbitarna.
    2. Rulla in fyllningen 2 varv. Vik in degens långsidor och rulla ihop till en rulle. Pensla med olja och grilla runt om till fin färg.
    3. Grilla tomaterna, gärna på sin kvist, tills de precis börjar spricka. Salta och peppra. Servera rullarna på en spenatbädd med tomaterna och ringla över olja och vinäger.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben