Grillade jordgubbar med snabbglass

Serverar: 4 portioner

Den mest snabbgjorda glassen någonsin - köp en smaksatt kesella och släng in i kylen. Har du ingen grill? Lägg foliepaket i 200 graders ugn 15 minuter. 140 kalorier per portion 6 g fett 4 g protein 19 g kolhydrater

Ingredienser

  • 1 burk kesella jordgubb/lime, 250g
  • ½ påse mandelspån, á 50g
  • ½ liter jordgubbar
  • 2 msk socker
  • Instruktioner

    1. Lägg kesellan i frysen minst 2 timmar. Rosta mandelspånen i en torr het stekpanna. Lägg jordgubbarna i 4 foliepaket, sockra. Vik ihop och lägg paketen på grillen ca 10 minuter.
    2. Ta fram kesellan ur frysen, mosa den till en jämn glasskonsistens. Servera de varma jordgubbarna med glass och mandel.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben