Grillade persikor med glass

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Underbart god efterrätt till alla typer av middagar. Man andas sommar odh sol och sköna kvällar.

Ingredienser

  • 4 persikor
  • 1 msk matolja
  • 0,5 liter hallon/jordgubbar
  • Honung (Flytande)
  • Till servering
  • Glass ex. vanilj
  • Instruktioner

    1. 1. Dela persikorna och kärna ur. 2. Trä upp persikorna 2 och 2 på trägrillpinnar. 3. Pensla med matoljan. Grilla 4-5 minuter på varje sida, tills de har fått fin färg. 4. Lägg dessa på portionsassietter (2 halvor på varje). 5. Mosa hallonen/jordgubbarna lätt och lägg detta i persikohalvorna. 6. Ringla över lite flytande honung.
    2. Serveras tillsammans med glassen. Tips. Kan även garneras med sprutgrädde.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben