Grillad persika med vaniljglass
Serverar:
6 portioner
Perfekt dessert för att utnyttja eftervärmen på grillen.
Ingredienser
6 persikor
3 pressade apelsiner
2 msk grenadine
1 msk florsocker
Servering
Lätt vaniljglass
Instruktioner
Halvera persikorna och ta bort kärnan. Lägg i en ugnssäker form.
Blanda apelsinsaft, grenadine och florsocker. Häll såsen över persikorna.
Ställ formen på grillen ca 10 min eller tills de är mjuka. Eller tag vara på eftervärmen ute på grillen. Tiden varierar dock.
Servera med vaniljglass.
Liknande recept
Grillade persikor med vaniljglass
4
Grillade persikor med vit choklad
4
Kolasås med persikor & glass
4
5
1
Åsas grillade grönsaker i foliepaket
5
4
6
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Fetaostfylld hel grillad fläskfilé
4.7
4
8
Grillad gourmetburgare
40 min
4
Grillade kycklingspett med hasselbackspotatis, svampsås och grönsallad
Grillad färsbiff med champinjoner
1
25 min
2
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!