Grillmarinad till kött och grönsaker

Serverar: 4 portioner

Jättegod och kan varieras efter het/mild smak.

Ingredienser

  • 1 dl olja
  • 2 msk soja
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk kakao, efter smak
  • 1 msk chili, torkad eller färsk, efter smak
  • Salt efter smak
  • Svartpeppar efter smak
  • Tjockare plastpåse, typ ziplock. (Finns att köpa på IKEA i varierande storlek)
  • Instruktioner

    Blanda allt i en tjockare plastpåse (typ ziplock) om du använder kött med ben, och skaka tills det blandats. Lägg i köttet, revbenen och/eller grönsakerna som ska marineras och lägg i kylskåpet över natten. Om du vill kan du också pensla direkt på när du grillar. Det är också väldigt gott att pensla på köttfärsspett..

    Liknande recept

    4.5
    10 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben