Grönpepparsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Passar till kött och kyckling

Ingredienser

  • 1 Gul lök
  • 1 Buljongtärning (välj själv kött eller grönsak)
  • 1 msk grönpeppar (torkad)
  • 1 msk Mjöl
  • 2 dl Cremè Fraiche
  • 1½- 2 dl Vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Soja
  • Instruktioner

    Fin hacka löken, bryn lätt i en kastrull, smula sönder grönpepparen. Slå på vattnet och smula i buljong tärningen, låt små puttra några minuter. Blanda i mjölet i creme fraichen går lättast med en gaffel. Rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar och soja

    Liknande recept

    3.8
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben